Job 17 van 73


Report this listing

Solliciteren



restaurantmedewerker


Functie

Voor een trendy meubelzaak te Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een medewerker voor in het restaurant.

Als kelner ben je verantwoordelijk voor diverse taken, waaronder het beheren van de kassa, bediening, en afwas.

Jouw takenpakket:

- Je verzorgt de kassa en afrekeningen, en neemt bestellingen op voor de keuken, gevolgd door vlotte bediening aan de tafels.

- Je bereidt en serveert pannenkoeken aan onze gasten.

- Je zorgt voor het aanvullen van de toonbank en koelingen.

- Afwassen en het correct terugplaatsen van keukenmaterialen behoren ook tot je taken.

- Samen met je team houd je het restaurant schoon en de keuken hygiënisch.

- Bij drukte spring je bij in de keuken met de bereiding van maaltijden en broodjes.

Bedrijfsprofiel:

een trendy en betaalbare meubelwinkel, ook met accessoires

Jouw profiel

Jouw profiel

- Ervaring in de horeca is een vereiste.

- Klantvriendelijkheid staat bij jou hoog in het vaandel.

- Je kunt zelfstandig werken en bent goed georganiseerd.

- Teamwork is voor jou geen probleem en je bent flexibel inzetbaar.

- Je werkt snel, efficiënt, en draagt hygiëne hoog in het vaandel.

- Vloeiende beheersing van de Nederlandse taal.

- Betrouwbaarheid is een eigenschap waarop wij kunnen bouwen.

Aanbod Een uitdagende, deeltijdse baan in een prettige werkomgeving. Je werkt 25 uur per week volgens het volgende rooster: Maandag: 11.30u tot 16.30u (30 minuten middagpauze) Dinsdag: vrij Woensdag: 11.30u tot 16.30u (30 minuten middagpauze) Donderdag: 11.00u tot 17.45u (30 minuten middagpauze) Vrijdag: 11.30u tot 17.00u (30 minuten middagpauze) Zaterdag: vrij Zondag: 13.00 tot 18.15u Een aantrekkelijk salaris met bijkomende voordelen. Je maakt deel uit van een dynamisch team met fijne collega's.

  • Afwassen
  • Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes
  • Bereiden en/of opwarmen van: Patisserie
  • Bereiden en/of opwarmen van: Traiteurschotels (pizza's, quiches, ...)
  • Bereiden en/of opwarmen van: Salades
  • Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks
  • Bereiden en/of opwarmen van: Brood

Aanbod

Aanbod

Een uitdagende, deeltijdse baan in een prettige werkomgeving.

Je werkt 25 uur per week volgens het volgende rooster:

Maandag: 11.30u tot 16.30u (30 minuten middagpauze)

Dinsdag: vrij

Woensdag: 11.30u tot 16.30u (30 minuten middagpauze)

Donderdag: 11.00u tot 17.45u (30 minuten middagpauze)

Vrijdag: 11.30u tot 17.00u (30 minuten middagpauze)

Zaterdag: vrij

Zondag: 13.00 tot 18.15u

Een aantrekkelijk salaris met bijkomende voordelen.

Je maakt deel uit van een dynamisch team met fijne collega's.

Solliciteren

Meer banen van je zoekopdracht